Koronavírus Fejérben

2020.10.12. 17:50

Tisztaság és egészség a virtuális térben – Online vehetünk részt a TESZ futáson

Új kihívást tett közzé az Alba Regia Atlétikai Klub és a Depónia Nonprofit Kft. A Tiszta, Egészséges Székesfehérvárért (TESZ) futás idén ugyanis a járvány miatt áthelyeződött a virtuális térbe.

S. Töttő Rita

Az idei évben rendezték volna meg kilencedik alkalommal a TESZ futást a Várkörúton, ám a program létrehozói a járvány miatt úgy döntöttek: nem tolják tovább a rendezvényt, hanem áthelyezik azt a virtuális térbe.

Cser-Palkovics András polgármester, Steigerwald Tibor, a Depónia Nonprofit Kft. ügyvezetője, valamint Hirt Károly, az ARAK elnöke hirdette meg a kihívást
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A TESZ#2020 névvel október 15-én induló kampány a futóverseny két fontos üzenetét egyszerre két kihívással népszerűsíti – mondta el hétfői sajtótájékoztatón Steigerwald Tibor, a Depónia Nonprofit Kft. ügyvezetője, valamint Hirt Károly, az ARAK elnöke: a tisztaság ezúttal a hulladékmegelőzést és újrahasznosítást, az egészséges jelző pedig a megörökített és a virtuális térbe feltöltött mozgást jelenti. Cser-Palkovics András polgármester a tájékoztatón bátorított mindenkit, hogy vegyen részt a november közepéig tartó programon, s teljesítse mindkét kihívást.

Koronavírus Fejérben

A dosszié további cikkei

Ezek is érdekelhetik