jótékonyság

2020.10.12. 14:30

Összefogtak a balinkai Grétiért

Összefogtak a jóérzésű emberek, hogy egy súlyos betegséggel küzdő lánynak segítsenek. Egymást érték a hétvégén a jótékonysági rendezvények.

Palocsai Jenő

Gréti otthonának átépítésében segít a befolyt összeg

Fotó: család

Amint arról lapunkban nemrég beszámoltunk, a Balinkán élő, tizenkét éves Kalocsai Gréta egyik pillanatról a másikra találta szemben magát a leukémiával. Harcában nemcsak a családja, de a környékbeli települések is mellette állnak.

Szombaton jótékonysági futás volt, a Schnaubl testvérek, vagyis Mónika és Norbert szervezésében. Kilenckor dördült el az összefogás versenyének startpisztolya. Hetven futó vágott neki a másfél, erős öt, illetve a huszonegy kilométeres távnak, és közel 220 ezer forint jött össze.

Gréti otthonának átépítésében segít a befolyt összeg
Fotó: család

Vasárnap Mecséren is összefogtak a helyiek, és Bíróczky Emőke szervezésében sütemények, zsákbamacskák és helyi termékek találtak vevőre. Az eredmény több mint 355 ezer forint lett. Iszkaszentgyörgyön a szüreti felvonulás résztvevői is gyűjtöttek és utaltak több mint 60 ezer forintot. A befolyt összegeket a család arra költi, hogy Gréti otthona teljes mértékben megfeleljen a betegség elleni harc főhadiszállásának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában