fűtés és melegvíz sem lesz két napon

2020.10.21. 15:00

Lezárják a Gáz utcát hétfőtől

Azonnali beavatkozást igényel a Gáz utca alatt haladó távhő főgerincvezeték nyomvonalán az útburkolatban bekövetkezett állapotromlás.

FMH, Majer Tamás

Fotó: Elekes Gergő / Feol.hu

A Gáz utca 9. és 11. közötti kijelölt gyalogosátkelőhely alatt található távhő főgerincvezeték nyomvonalán az útburkolatban olyan mértékű állapotromlás következett be, ami azonnali beavatkozást igényel.

A javítási munkálatok idején október 26-án, hétfőn 6 órától előreláthatólag október 30-án, pénteken 16 óráig a Gáz utca mindkét forgalmi pályáját az átmenő gépjárműforgalom elől lezárják: ezért az utca a 9-11. számú társasházak közötti kijelölt gyalogosátkelőhelyig a Rákóczi utca, valamint Sarló utca (Budai út) irányból zsákutcaként működik; a korlátozott útszakaszra eső ingatlanok megközelítése biztosított marad.

A Gáz utca „Gáz utcai garázssor” – Sarló utca közötti páros és páratlan oldali szakaszán, az ingatlanok megközelítésnek és elhagyásnak biztosításra megállási tilalom kerül bevezetésre. Kérik az érintett társasházak lakóit, hogy a korlátozás idején gépjárműveiket a Fűtőerőmű területén kiépített parkolókban helyezzék el.

Terelőútvonalon közlekednek majd a buszok

  • „23”-as járat: a külső végállomás irányába: a 23E jelzésű járat Budai úti járatútvonala, terelőúton; befelé irányban az eredeti járatútvonalon
  • „33”-as járat: külső végállomás irányába: a Lövölde út – Budai út – József Attila utca – Rákóczi utca terelőútvonalon; a Vasútállomás irányába az eredeti jártútvonalon
  • „34”-es járat: a külső végállomás irányába: az eredeti járatútvonalon; a Vasútállomás irányába a Rákóczi utca – József Attila utca – Deák Ferenc utca terelőútvonalon
  • Kérik a lakosság és gépjárművezetők türelmét és megértését, illetve, hogy úti céljaik megközelítése során a zárásokat vegyék figyelembe, és fokozott figyelemmel kísérjék a közúti jelzéseket.

    Szünetel a fűtés- és a melegvíz-szolgáltatás

    A Széphő oldalán írtak szerint október 27-28-án hajnali negyed 5-től 16 óráig szünetel a fűtés- és a melegvíz-szolgáltatás az alábbi helyeken: József Attila utca 4-6. 8. 10-12., Gáz utca 9/A-C, 11-15.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában