A csillagokat akkor lehet lehozni az égről, ha van miből

2020.09.23. 07:25

Nyílt kommunikációval vezetné Gántot Nagy László

Vasárnap időközi önkormányzati választást tartanak a faluban, amelyen polgármesterre és képviselőkre is szavaznak a helyiek. Hárman döntöttek úgy, hogy polgármesterjelöltként indulnak. Ezúttal Nagy László építési vállalkozót, független jelöltet mutatjuk be.

Borsányi Bea

Nagy László cégvezetőként is a pénzügyi stabilitásért dolgozik

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Nagy László eredetileg csákvári. Fehérváron a Vörösmarty szakiskolában ácsként végzett, de azóta kitanulta a tetőfedő és a bádogos szakmát és nemsokára megszerzi a kőművesoklevelet is. 1993 óta dolgozik az építőiparban, 2002-ben egyéni vállalkozó lett, majd 2010-ben saját céget alapított. 1997 óta él Gánton, felesége révén került a faluba. Három lánygyermek édesapja.

– Tavaly decemberben kezdődtek a faluban pletykák arról, baj van az önkormányzatnál, nagy a hiány. Konkrétumokat azonban senki sem mondott, miközben több szám is közszájon keringett. Vállalkozóként felháborítónak tartom, hogy egy önkormányzatnál ilyen megeshet, amikor nekem az állam felé minden fillérrel el kell számolnom. Az év végén azt az ígéretet kaptam az egyik képviselőtől, hogy idén január–februárban tájékoztatást kapunk a faluban. Ez azóta sem történt meg. Hogy mi az igazság, mennyi a hiány és mi lesz a megoldás, nem derült ki – mondta Nagy László, aki hangsúlyozta, cégvezetőként minden nap azért dolgozik, hogy cégének meglegyen a pénzügyi stabilitása, és ugyanezt tartja a legfontosabbnak az önkormányzat esetében is. Ha tehát megválasztják polgármesternek, számára az lesz az első, hogy a továbbiakban nyíltan és őszintén működjön az önkormányzati kommunikáció és helyreálljon a falu anyagi stabilitása.

Nagy László cégvezetőként is a pénzügyi stabilitásért dolgozik
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

– Azt el kell ismerni, hogy Gánt sokat fejlődött az elmúlt időszakban, csak ennek a hátterét nem látjuk. Ám az elért eredményeket meg kell őrizni! Ezen felül fontosnak tartom a fiatalok Gánton tartását, illetve újak betelepülését, hogy ne öregedjen el a település. Mindennek érdekében pedig meg kell tartanunk és tovább kell fejlesztenünk az óvodát és az iskolát is – mondta Nagy, majd hozzátette: Gánt nyugodt, tiszta és élhető falu, ami nagyon jó! További konkrét fejlesztéseket, terveket azonban nem tudott mondani, mert egyelőre nem látszik tisztán az önkormányzat anyagi helyzete. – Hiába akarom lehordani a csillagokat az égről, ha nem tudom, van-e miből megvalósítani – zárta mondandóját a jelölt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában