lábtengó

2020.09.23. 07:15

Milliós gyermekjáték – Hírességek jótékonykodtak a Fejér Megyei Szent György Kórház javára

A Fejér Megyei Szent György Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályának gyűjtöttek pénzt hírességek a közkedvelt utcai gyerekjátékkal, a lábtengóval.

Palocsai Jenő

Hagymásy László osztályvezető főorvos 1 millió forintos támogatást vehetett át

Fotó: Mátay Balázs

Az MKB-Pannónia Alapkezelő és a TC Sport által szervezett eseményen számos egykori és jelenleg is aktív válogatott labdarúgó, illetve egyéb sporthíresség állt pályára hármasával, hogy megküzdjön a többi csapattal, támogatva egyben a nemes célt. A hét csapatot pályára szólító vidám verseny végeredménye: a Halmai Gábor–Bócz Tamás–Bene Zsolt egység 2-1-re nyerte az izgalmasra sikeredett döntőt, maga mögé utasítva a Kozma István–Badalik Szabolcs–Bene Csaba triót. A dobogó harmadik fokára a Juhár Tamás–Torghelle Sándor–Szabella Sándor hármas állhatott.

Hagymásy László osztályvezető főorvos 1 millió forintos támogatást vehetett át
Fotó: Mátay Balázs

A helyezést nem szerzett alakulatok legalább annyira hozzájárultak a jótékonysági rendezvény sikeréhez, mint a három győztes trió.

Az alsóházban Egervári Sándor, Vincze Ottó, Curtis, Illés Béla, Juhász Roland, Mészöly Géza, Tóth Miklós, Zombori Zalán, Kárász István, Szabella Olivér, Horváth Tamás, Huszár Tamás, Gallyas Igor és Lehel Bálint küzdött egymással a támogatásért. Az esemény végén Hagymásy László osztályvezető főorvos 1 millió forintos támogatást vehetett át a résztvevők jóvoltából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában