Mindhárman több évtizede olvasóink

2020.09.05. 07:10

Átvették díjukat az első sorsolásunk nyertesei

A Fejér Megyei Hírlap számára fontos, hogy megtartsa olvasóit, éppen ezért rendre díjazzuk azokat az előfizetőket, akik kitartanak mellettünk. Decemberig minden hónapban kisorsolunk három előfizetőt, akinek minimum tízéves előfizetése van lapunknál.

Korondy Tamás

A nyertesek, Bódis József (b), Vámi Jánosné, Metykó Tibor konyhai étkészlettel gazdagodtak

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Péntek délután gyűlt össze a pusztavámi lakos, Bódis József, illetve a két fehérvári kötődésű nyertes, Vámi Jánosné és Metykó Tibor az Ady Endre utcában, a Fejér Megyei Hírlap szerkesztőségében. Egyvalami közös volt bennük azonkívül, hogy mindannyian napi rendszerességgel olvassák az újságot: évtizedek óta előfizetői hírlapunknak.

Ilyenkor meg szoktuk ragadni a lehetőséget, és megpróbálunk új ötleteket szerezni a régi olvasóktól, érdeklődni, miről olvasnának szívesebben, mit hiányolnak az újságból.

– Leginkább a sportot és a politikát szoktam olvasni, de nagyon tetszik az első oldal is, és mindig elolvasom a jegyzeteket is, ha van. Ezenkívül természetesen érdekel, hogy mi zajlik a többi faluban. Szeretek olvasni Pusztavámról – szólaltattuk meg az egyedüli vidéki nyertest, Bódis Józsefet, aki hozzátette, hogy leginkább a mellékleteket hiányolja, a hétfői egészségmagazint és a szerdai sportmellékletet. Elmondása szerint nagyon kedvelte őket, és jó lenne, ha ismét járna az újság mellé. Vámi Jánosné már 40 éve járatja az újságot, így neki is feltűnt a mellékletek megszűnése – de még mást is nehezményezett.

A nyertesek, Bódis József (b), Vámi Jánosné, Metykó Tibor konyhai étkészlettel gazdagodtak
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

– Nekem az az érzésem, hogy túl sok sport szerepel az újságban. Ugye a sport mostanában három oldalt tesz ki a lapban, ezenkívül ott vannak még a hirdetések is. Helyette több anyagot olvasnék Székesfehérvárról, az iskolákról, parkosításról, egyszersmind kimondottan fehérvári dolgokról.

Metykó Tibor is több mint 30 éve olvassa a hírlapot. Egyetértett az előtte szólóval – szerinte is több fehérvári eseményt, történést kellene megemlítenünk, kicsit promótálni a koronázóvárost. Hozzátette, a sportoldallal meg van elégedve, de jó lenne, ha több városi csapatról is szó esne.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában