Fejér kedvenc ételei

2020.08.25. 07:03

Olvasóink mit tennének a megye asztalára?

Önök mit esznek legszívesebben a hétvégi családi együttlét alkalmával? És hétköznap ebédre vagy vacsorára? Segítsenek a Fejér Megyei Hírlapnak megtalálni a menüt! Fejér megye menüjét!

Pásztor Zoltán

Most majd kiderül, mit eszünk a legszívesebben Fotó: NZP / FMH

Ha segítenek, nincs más hátra, mint hogy a megyéhez ezer szállal kötődő Volenter István mesterséf, többszörös Bocuse d’Or-érmes elkészítse azt. Mégpedig Móron, s a feltálalt finomságokkal megvendégeljünk olyan egészségügyi dolgozókat, akiknek sokat köszönhetünk a koronavírus elleni küzdelemben.

Kedves Olvasóink! Hogyan segíthetnek önök? Augusztus 25-től szeptember 4-ig mindennap kivághatják a Fejér Megyei Hírlapból azt a szelvényt, amelyen javaslatot tehetnek kedvenc ételeikre. Kérjük, küldjék ezt el szerkesztőségünkbe! Postai címünk: Fejér Megyei Hírlap, 8000 Székesfehérvár, Ady Endre utca 15. A borítékra írják rá: FEJÉR MENÜ.

Most majd kiderül, mit eszünk a legszívesebben Fotó: NZP / FMH

Javaslatot tehetnek a feol.hu/fejermenu2020 oldalon is. Amennyiben inkább e-mailt küldenének, tegyék azt! A cím: [email protected]. A tárgyba írják be: FEJÉR MENÜ. A két utóbbi esetben szeptember 6-a a határ­idő. Az így beérkezett javaslatok közül a legnépszerűbb 10 levesre, 10 főételre, 10 desszertre szavazhatnak, mégpedig szeptember 9-től 15-ig az újságból kivágott szelvényen, 9-től 18-ig pedig e-mailben, illetve az online felületen.

Találjuk meg együtt Fejér megye kedvenc ételeit!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában