Gratulálunk!

2020.08.12. 16:00

Egy székesfehérvári pályázót is díjaztak a „Virágos balkonok, virágos kertek” versenyen

Nagymértékben hozzájárulhat a rózsás hangulathoz, ha kiderül: a pályázó díjazott lett egy versenyen. Egy székesfehérvári hölggyel ez most megtörtént!

Szanyi-Nagy Judit

2020.08.12. Fehérvár legszebb balkonja nyertese Béndek Adrienn. Szfvár. Nagy norbert. Fejér Megyei Hírlap.

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Virágos balkonok, virágos kertek – ezzel a címmel hirdetett versenyt a Magyar Turisztikai Ügynökség, amelyre összesen közel 2500-an pályáztak. Két kategóriát hirdettek: a legszebb kerteket, illetve a legszebb balkonokat keresték, s tizenegy-tizenegy díjat ítéltek oda a zsűritagok. Közülük egy-egy a Bálint Gazda emlékdíj volt.

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Pályázat mindkét kategóriában érkezett az összes megyéből, a legszebb kertek témakörében Pest megye, Budapest, Bács-Kiskun és Győr-Moson-Sopron volt a legaktívabb, míg a legszebb balkonok között a fővárost Pest és Győr-Moson-Sopron megye követte a nevezők számában – értesültünk a sajtóközleményből. Innen tudjuk azt is: a díjazottak kertészeti utalvánnyal gazdagodtak.

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Fejér megye lakóinak, kedvelőinek örömhír, hogy a „Virágos balkonok, virágos kertek” verseny balkon kategóriájában egy székesfehérvári pályázót, Béndek Adriennt is díjazták. Ő a jó térelosztás, az egyedi megoldások miatt kapott elismerést, amelyhez a Fejér Megyei Hírlap szerkesztősége ezúton is gratulál!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában