Várjuk a jelentkezőket

2020.08.09. 11:29

Augusztusban is keressük a hónap fogását!

A júliusban induló és nagy sikert arató verseny után, most augusztusban is várjuk a megye legszebb, legnagyobb, vagy épp legritkább fogásait, és a hozzájuk tartozó horgásztörténeteket.

feol.hu

Bármennyire is magányos és csendes sport a horgászat, a nagy fogásokat megosztani, a jó pecás sztoriknak hangot adni az egyik legjobb közösségi időtöltés. Fejér Megyei Hírlap és a FEOL.hu júliusi játékában közel ezer szavazat érkezett be a nevezőkre, akik kisebb-nagyobb és óriási példányokkal jelentkeztek játékunkra, a végeredményt pedig itt tekinthetik meg.

Játékra fel tehát augusztusban is, hiszen biztos van még a tarsolyokban sok-sok remek történet, és olyan fotó, amellyel szívesen büszkélkednének a publikum előtt. Természetesen ebben a hónapban is értékes nyeremények várnak, a legnépszerűbb képek nevezőire. Az augusztusi forduló 3 legnépszerűbb képe 5.000 forint értékű etetőanyag-ajándékcsomagot ér a Tímár Mix jóvoltából. Az első helyezett fotó beküldője ezen felül egy darab 10 literes Quechua hűtőtáskával lesz gazdagabb.

Szedlák János is megosztotta velünk különleges történeteit, amelyeket a hosszú évek alatt gyűjtött össze, valamint a horgászat szépségeiről is beszélt. Ő is arra buzdít mindenkit, hogy nevezzen a hónap fogása versenyre!

Irány tehát a www.feol.hu/ahonapfogasa oldal, ahol olvasóinkkal együtt izgatottan várjuk a képeket és szöveges beszámolókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában