megfogalmazhatták kéréseiket

2020.07.10. 07:25

Tűzoltólaktanyai látogatást tett Cser-Palkovics András

A városi tűzoltólaktanyában tett látogatást Székesfehérvár polgármestere, aki az épület bejárása mellett a szolgálatot teljesítő tűzoltókkal is találkozott.

Héjj Vivien

Viza Attila közbiztonsági tanácsnok (j) is részt vett a találkozón

Fotó: SE

A kötetlen beszélgetés során a szakemberek megfogalmazhatták igényeiket, melyet a polgármester a lehetőségekhez mérten mérlegel és igyekszik teljesíteni. Szóba került többek között, hogy a katasztrófavédelem munkatársai kedvezményes sportolási lehetőségeket kapjanak a városi intézményekben, illetve a parkolási támogatás kérdésköre is felmerült.

Viza Attila közbiztonsági tanácsnok (j) is részt vett a találkozón
Fotó: SE

A lánglovagok munkájának része a napi szintű káresemények felszámolása, a műszaki mentések, a tűzoltás, illetve a hatósági tevékenységük is jelentős. Az itt dolgozó szakemberek az év minden szakában magas színvonalon látják el feladataikat.

– Mind az önkormányzat, mind a katasztrófavédelem hasonló célokért dolgozik, csak más eszközökkel. Az állampolgárok biztonsága és az anyagi javainak védelme mindannyiunk számára kiemelten fontos – mondta Sallai László tűzoltó alezredes, kirendeltségvezető, aki hozzátette, éves szinten körülbelül ezerhatszáz esetben riasztják a Fejér Megyei Katasztrófa­védelmi Igazgatóság munkatársait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában