beszámolók

2020.07.05. 13:32

Pázmándi önkéntes tűzoltók közgyűlése

Szlovák tűzoltó barátaikkal tartották meg „nemzetközi”, éves közgyűlésüket az Önkéntes Tűzoltó Egyesület Pázmánd tagjai. A vírus szorításából kiengedve március helyett most volt a tavalyi év beszámolóinak a programja.

E. Várkonyi Péter

Fotó: E. Várkonyi Péter

A vezetőség az elmúlt év eseményeiről, gazdasági tevékenységeiről, riasztásairól, nemzetközi versenyeken való részvételről, az immáron már több éve tartó tűzoltó táborról, a szervezeti működéséről, a tavalyi év – az egyesület fennállásának – 135. évfordulójáról, az önkormányzati kapcsolatáról adott számot.

Fotó: E. Várkonyi Péter

A két óra hosszat tartó megbeszélés közben csaknem 300 fotó pörgött folyamatosan a vetítővásznon az egyesület életéről.

Fotó: E. Várkonyi Péter

A vendégül látott Szlovákiából, Nyékvárkonyból érkezett tűzoltók vezetőjének, Tóth Ottónak, Ambrus Sándor pázmándi elnök, – a tagok nevében is, – a tűzoltók védőszentjének, Flóriánnak szobrával kedveskedett.

Fotó: E. Várkonyi Péter

Minden vendég megkapta egyben a 150 éves magyar tűzoltóság megalakulásának alkalmával kibocsájtott 50 forintos díszérmét.

Fotó: E. Várkonyi Péter

A kötelező és formai programok után mindenki lazábbra vette a találkozót, fehér asztal mellett folytatták a szakmai és a baráti programot. Később a táncparkett sem maradt üresen…

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában