a burkolatokkal is végeznek jövő héten

2020.07.28. 15:00

Minden ügyfélnél visszaállt a gázszolgáltatás Székesfehérváron

Befejeződött a Székesfehérvár több utcáját érintő gáz-üzemzavar elhárítása, hétfőn 14 órakor minden érintett ügyfélnél sikerült helyreállítani a gázszolgáltatást.

feol.hu

Az E.ON munkatársai a szombati és a vasárnapi napon is megfeszített tempóban dolgoztak, hogy minél hamarabb elhárítsák a problémát, amelyet az okozott, hogy egy bekötő vízvezeték sérülése miatt víz került a gázvezetékbe.

A munkálatokhoz kapcsolódó munkaárkok betemetése, a burkolatok helyreállítása megkezdődött. A Seregélyesi út és a Kikindai út kereszteződésénél a félpályás korlátozást, valamint a Seregélyesi út és az Újvidéki út kereszteződésénél a behajtási korlátozást várhatóan csütörtök délután fogják feloldani. További forgalomkorlátozásra, sávlezárásra nem kell számítani, ugyanakkor a munkaárkok megszűntetése és a helyreállítás idejére kérjük az autósokat, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek. A helyreállításhoz kapcsolódóan átmenetileg sebességkorlátozásra kell számítani. A megbontott burkolatok helyreállítása várhatóan augusztus 7-ig, jövő hét péntekig minden érintett ponton, teljes körűen befejeződik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában