lezárásokkal jár

2020.07.11. 07:30

Megújul a burkolat Csókakőn

Szerdán átadták a munkaterületet, csütörtökön pedig meg is kezdték a kivitelezőcég munkatársai a burkolat­cserét, amelyre 30 nap áll a rendelkezésükre.

Borsányi Bea

Elkezdődött a felújítás

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

– A Magyar Falu program keretében 30 millió forint pályázati pénzt nyertünk az Ady Endre utca, a Petőfi Sándor utca teljes hosszának és a Móri út kerékpárúton túli részének felújítására, ami lényegében egy teljes aszfaltfelújítást takar – mondta Fűrész György polgármester. Ezt a szakaszt még a 90-es évek elején aszfaltozták, ám azon túl, hogy idővel romlott valamelyest az állapota, a szennyvízberuházást követő helyreállítások miatt lett igazán „hepehupás és foltos”. A munkálatok alatt lezárásokra, forgalmirend-változásra és forgalmi korlátozásokra kell számítani, ami miatt kérik a lakosság türelmét.

Elkezdődött a felújítás
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A polgármester szerint várható, hogy a munkák a tervezett határidőnél előbb készülnek el, bár hozzátette, minden nagyban függ az időjárástól is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában