játékok a szabadban

2020.07.16. 14:30

Levendulaszüreten jártak a jenői gyerekek

Az Erzsébet-tábort, a pályázat jóvoltából, az általános iskola jegyezte, az önkormányzat nyári táborát a könyvtári, információs és közösségi hely.

V. Varga József

Levendulaszüreten a nyári táborozók Fotó: Abudraa Leila

– Fontosnak tartom, hogy a jenői gyerekek megismerjék azokat a személyeket, akik köztünk élnek, és olyasmivel foglalkoznak szabad idejükben, ami sokszínűbbé teszi a közösséget – fogalmazta meg Frikton Károlyné Bori, a tagiskola vezetője. A járvány­ügyi helyzetre való tekintettel a kormány engedélyezte a délutánig tartó, nem ottalvós táborok megtartását. Ennek köszönhetően az önkormányzat két turnusban egy-egy hetes nyári tábort tudott szervezni – mondta el lapunknak Kerekes Ildikó polgármester.

Levendulaszüreten a nyári táborozók Fotó: Abudraa Leila

A gyerekek sokat játszottak a szabadban, nagy élmény volt számukra a levendulaszüret, valamint a műfüves pályán a foci és a különböző tréfás, ügyességi verseny, a számos kézműves foglalkozás. Magasan szállt a hinta – a nyári tábor kifejezés a lurkóknak és az önkéntes segítőknek is egyet jelentett: az önfeledt gyermekmosolyt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában