Szépkorúak társasága a sétány lugasánál

2020.07.21. 13:00

Ismét találkozhatott a Tóvárosi Nyugdíjasok Baráti Társasága

A Tóvárosi Nyugdíjasok Baráti Társasága 2011-ben alakult. Az elmúlt időszakban gazdag, programokkal telített éveket tudhattak maguk mögött.

V. Varga József

Jó volt ismét találkozni!

– Az idei esztendő eddig több keserűséget hozott, mint örömet. Sajnos közbeszólt a koronavírus, és programjainkat mind elsöpörte. Maradt az online és a telefonos kapcsolattartás – mondta el lapunknak Schwerlichovszky László alapító elnök.

Mindez azonban kevésnek bizonyult a zömében egyedülálló, magányos, karanténra ítélt idős embereknek. Hiányoztak a személyes találkozások, a beszélgetések, a múzeum- és színházlátogatások, a belföldi és a külhoni kirándulások. A kényszerszünetet követően július közepén a Tóvárosi sétány melletti lugashoz kis összejövetelre invitálta Laci bácsi a 73 tagot számláló társaságot, tagjai hihetetlen örömmel fogadták a meghívást. Kellemes időben, kint a szabadban, a friss levegőn 65 mosolygó, vidám ember gyűlt össze. Príma hangulatban, jóízű beszélgetések közepette örültek egymásnak a szépkorúak csaknem két órán keresztül.

Jó volt ismét találkozni!

Jó volt ismét találkozni. Fontosak voltunk s vagyunk egymásnak! – tette hozzá Schwerlichovszky László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában