mi kiszakít a lakásból

2020.06.30. 07:15

Fiúk, lányok vegyesen lesik a vizet és a horgászbotot a pázmándi horgásztáborban

Idén sem maradt el a program, ám a járvány utáni helyzet miatt ezúttal kizárólag helyi gyerekeket fogadtak a szervezők.

S. Töttő Rita

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Elkerített, csodálatos környezetben töltik szabadidejüket azok a gyerekek, akik öt napon át lógathatják a pecabotot a pázmándi tóban. Felügyelőjük – és a tábor házigazdája – az a Simon János, akiről az utóbbi hónapokban a járványhelyzet kapcsán cikkezett a sajtó: használt laptopokat és tableteket hozott ugyanis helyre és vitte el azoknak a rászoruló családoknak, akik máshogy nem tudták megoldani az online otthoni tanulást.

A gyerekek imádják János bácsi
horgásztáborát Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

– János bácsi!!! – kiabálják folyton a gyerekek a táborban, amikor kifognak akár egy apró, akár egy nagyobb halat. A dicséret mindenkinek jár, ahogy a büszke fotó is egy-egy szépen sikerült horgászat után. A gyerekeknek ez nagy öröm, mesélik is: „molyolós” dolog, de megéri, mert jó érzés kint lenni a parton. Legtöbbjük a versenyt várja, amelyre pénteken kerül sor. – Persze tudom, hogy nem a győzelem a lényeg, de azért jó lenne nyerni… – mondja egyikük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában