sikeresen túljutottak az akadályokon

2020.06.22. 14:56

Csór: Csete Krisztián megköszönte a közös munkát

Magyarország kormánya a 282/2020 (VI.17.) rendeletével döntött a március 11-én bevezetett veszélyhelyzet megszüntetéséről.

FMH

Csete Krisztián polgármester: Legyünk a béke és a jókedv szigete!

Fotó: V.Varga József / Fejér Megyei Hírlap

A rendelet alapján, Csóron is megszüntetik a koronavírus-járvány elleni védekezéshez kapcsolódó intézkedéseket, s egyben visszaállnak a vírus előtti helyzetbe. Mindez azt jelenti, hogy megszűnik az idősek számára a heti egy alkalommal biztosított bevásárlás, valamint az ebédkihordás. A polgármesteri hivatal június 22-étől, hétfőtől visszaáll a rendes nyitvatartásra, az ügyfelek szabadon felkeresheti a kirendeltségvezetőt és az ügyintézőket – tájékoztatott csütörtökön Csete Krisztián polgármester és Kmetz Norbert jegyző.

- Szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki részt vett a védekezésben, hogy fegyelmezetten és sikeresen magunk mögött tudhattuk az elmúlt három hónapot – mondta el a polgármester és jegyző. – További jó egészséget mindenkinek!

Köszönet mondtak a Csóri Polgárőrségnek; a Tác-Csór-Csősz Közös Önkormányzati Hivatal dolgozóinak; az iskola és az óvoda dolgozóinak; a civil szervezeteknek; az önkénteseknek, akik maszkokat gyártottak; a képviselő-testület tagjainak, hogy a nem hétköznapi körülmények között is részt tudtak venni a település irányításában; a három településen dolgozó rendőrségi körzeti megbízottaknak; Nap Ágnes háziorvosnak. Valamint mindenkinek, aki tett azért, hogy a körülményekhez képest elviselhető legyen ez a negyed év.

Vezető képünk archív fénykép. Fotó: FMH

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában