Koronavírus Fejérben

2020.05.12. 14:28

Május 15-én zárul az iskolai beiratkozás

Pénteken zárul az általános iskolai beiratkozás a 2020/2021-es tanévre. A szülőknek minden esetben, így a körzetes iskola felé is a KRÉTA rendszeren keresztül kell benyújtaniuk a felvételi kérelmet.

FMH

A rövidlátás általában öröklődő, így megvan az esély, hogy ha valamelyik szülő szemüveges, a gyermek is az lesz

Forrás: Pixabay

A Székesfehérvári Tankerületi Központ tájékoztatója szerint május 15-én, pénteken éjfélkor zárul az általános iskolai beiratkozás. A két körben zajló beiratkozás során április 28-án minden olyan tanulót automatikusan felvettek a lakóhelye, tartózkodási helye szerinti körzetes általános iskolába, aki nem adta be jelentkezését más iskolába vagy oda nem vették fel. A második szakaszban azonban meg kell erősíteni azoknak a gyermekeknek a jelentkezését is, akiket a szülők a lakóhely szerinti körzetes általános iskolába szeretnének beíratni.

A veszélyhelyzetre való tekintettel a következő tanévre a gyermek általános iskolai beíratása a lehetőségek szerint online módon történik a KRÉTA rendszer e-Ügyintézési felületén keresztül. A további tudnivalók minden általános iskola honlapján megtalálhatóak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában