elismerés

2020.05.29. 07:30

Bronz fokozatos családbarát szolgálat Enyingen

A Fejér Megyei Pedagógiai Szakszolgálat enyingi tagintézménye a közelmúltban elnyerte a Családbarát szolgáltató hely tanúsító védjegy bronz fokozatát.

V. Varga József

Falra festett fantáziavilág az enyingi intézményben Fotó: FMH-archív (V. Varga József)

A védjegy minősítési lehetőség, amelynek elnyerésével annak birtokosa hiteles és minőségi értékelést kap családbarát működéséről. A szóban forgó védjegy létrehozásával mindenki számára kiszámítható minőséget jelentő tanúsítási rendszert dolgoztak ki, amely bizonyítja a munkavállalók és a szolgáltatást igénybe vevők számára, hogy tulajdonosa családbarát szemléletű szolgáltatást nyújt, mely egyúttal a szervezet társadalmi felelősségvállalását is igazolja.

Falra festett fantáziavilág az enyingi intézményben
Fotó: FMH-archív (V. Varga József)

Amint megtudtuk, a tanúsítvány elnyeréséhez egy auditon is meg kellett felelnie az enyingi szakszolgálatnak, egyebek között az akadálymentes környezet, a baba-mamabarát szolgáltatás, a gyerekeknek és a családoknak szervezett programok képezték a fő vizsgálati szempontokat. A szolgálat az elért eredményt megtartva a következő esztendőben már az ezüst fokozat elnyeréséért száll ringbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában