Így dolgoztok ti!

2020.04.21. 07:10

Megszülettek a #maradjotthonFehérvár online kihívás negyedik körének eredményei

Miután egy parafrázissal megidéztük Karinthyt, a lényegre térünk: megszülettek a #maradjotthonFehérvár online kihívás negyedik körének eredményei is.

Szanyi-Nagy Judit

Egy jó oktatót a karantén sem gátolhat meg, legyen bármi az oktatott tárgy Fotó: Bőke Béla

A téma ezúttal a home office, vagyis az otthoni munkavégzés volt. Székesfehérvár polgárai ebben a körben is kiváló képeket küldtek – adta hírül közösségi oldalán Cser-Palkovics András polgármester.

A zsűri döntése alapján harmadik helyen Bőke Béla végzett, akit tanítványai edzésében még a karantén sem gátol meg. Ő a különleges oktatásról készült „kulisszafotóval” került a dobogóra.

Egy jó oktatót a karantén sem gátolhat meg, legyen bármi az oktatott tárgy Fotó: Bőke Béla

Második lett Kobza Kata és családja, akik a házimunkát állították a középpontba a home office egyfajta újraértelmezéseként.

Otthoni munka Fotó: Kobza Kata

Az első helyet Kakucs Tímea és családja szerezte meg. „Március 16-tól home office-ban lenni egy 9 és egy 4 éves örökmozgóval, akik búcsúzás nélkül el lettek szakítva a megszokott életüktől, nem egyszerű.

Zsombor, az entereket nyomogató Fotó: Kakucs Tímea

Minden nap nehéz valamiért (…). Én mégis hálás vagyok mindenért… Hálás, mert mi együtt vagyunk, és hálás, mert mindennap tanulunk valami újat, s ahogy telnek a napok, mindennap megoldunk egy karanténproblémát is, így pedig egyre könnyebb lesz minden” – írta képéhez. Újabb témákra legközelebb májusban pályázhatnak a székesfehérváriak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában