Koronavírus Fejérben

2020.03.19. 07:25

Zárva vannak a hulladékudvarok is Fejér megyében

Nem változik a kommunális és a szelektív hulladékszállítás megszokott rendje – értesült lapunk a közszolgáltatóktól. Ugyanakkor a rendkívüli helyzetre való tekintettel a hulladékudvarok zárva tartanak, és határozatlan időre felfüggesztik a házhoz menő lomtalanításokat.

FMH, V. Varga József

A kommunális szemét elszállításának rendje nem változik Fotó: FMH-archív

A fehérvári székhelyű Depónia Nonprofit Kft. a koronavírus-járvány megelőzése és terjedésének minimalizálása érdekében hozott intézkedések részeként határozatlan ideig zárva tartja Székesfehérváron, a Palotai út 139. szám alatti és Csákváron, a Széchenyi u. 8. szám alatti hulladékudvarát. Zárva van a Székesfehérvár-Csala Pénzverővölgyi hulladékkezelő telep és hulladékudvar. A polgárdi székhelyű Vertikál Nonprofit Zrt. ugyancsak felfüggesztette Fejér megyében cecei, dunaújvárosi, ercsi, kálozi, lepsényi és szabadbatytyáni hulladékudvarának működését. A Zöld Bicske Nonprofit Kft.-nek Fejérben nincs hulladékudvara, de a házhoz menő lomtalanítást felfüggesztik. A hulladékudvarok zárva tartása alatt a hulladékot az udvarok elé vagy a közterületekre tilos kihelyezni, az illegális hulladéklerakásnak minősül. A kialakult járványügyi helyzet miatt a társaságok ügyfélszolgálati irodáikban általánosságban szüneteltetik a személyes ügyintézést.

A kommunális szemét elszállításának rendje nem változik
Fotó: FMH-archív

A Depónia arra kéri ügyfeleit, hogy a fehérvári ügyfélszolgálaton történő személyes ügyintézés helyett a telefonos, illetve az elektronikus ügyintézés lehetőségével éljenek: (22) 507-419, [email protected]. Számlázás és szerződéskötés: (22) 504-412, [email protected]. Szállítás, edényürítés, el nem szállított hulladék, edénytörés: (22) 507-419, [email protected].

A Vertikál is a telefonos, illetve az elektronikus ügyintézést szorgalmazza: (22) 576-070, (22) 366-029, [email protected], [email protected].

A bicskei elérhetőségek: (22) 350-111, [email protected].

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában