(1946–2020)

2020.03.12. 07:45

In memoriam Mikó Péter

A Fejér megyei Ügyvédi Kamara talán időtlen elnöke, a Magyar Érdemrend Lovagkeresztjével kitüntetett ügyvéd, Fejér megye díszpolgára, az örökifjú rocker nem ajándékoz már meg bennünket huncut mosolyával.

Nagy Zoltán Péter

Március 11-én visszatért teremtőjéhez Mikó Péter. Ha kerestem őt, nem volt kérdés, hogy a zűrzavaros jogi világban mécsest kapok tőle, ráadásul úgy, hogy azt meg is értsem. Ha ő keresett, szinte biztos volt, hogy közeledik egy újabb retró koncert. Akik az ügyvédek szakmájában otthonosan mozognak, azt mondták, súlya van minden szavának.

Mikó Péter 74 évet élt

Érdekes, baráti társaságban is így érezték a cimborák, hiszen humora utolérhetetlen frissességgel hullott a hallgató fülébe. A becsület és tisztesség számára nem szavak, hanem lelki szükséglet volt, miközben a jogász ősöktől az emberségességet örökül kapta és hordta élete során. Kedves Péter, hordjon Isten a tenyerén! Nyugodj békében!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában