Határidő előtt

2020.03.10. 07:10

Fiskális úti felújítás: hamarabb elkészül!

Március 9., reggel 9 óra. Nagy a sor a lámpánál a Fiskális és a Budai út találkozásánál Székesfehérvárra befelé haladva.

Szanyi-Nagy Judit

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Nem kell megijedniük az autósoknak, egyszeri eset volt ez, de csaknem egy órán át tartott. A Fiskális úti aszfaltozási munkálatok során adódó technológiai okokból kellett a Budai út külső sávjának egy kis szakaszát lezárni – értesültünk a munkálatokért felelős Közlekedési Iroda munkatársától. A helyszínen járva láttuk: a szakemberek jól, gyorsan haladnak, délután már aszfalt került a Fiskális útra.

Az ott dolgozók elmondták, várhatóan már a kijelölt határidő előtt elkészülnek a munkákkal. Az információt a Közlekedési Iroda is megerősítette. Megírták: a szerződésben rögzített végső határidő április 30-a, mind a Budai út–Pozsonyi úti körforgalom közötti (I. szakasz), mind a Pozsonyi úti körforgalom–Béla út közötti (II. szakasz) részen.

„A két szakaszon a vállalkozó előreláthatólag előteljesít, az átadás a forgalomnak a szerződéses határidő előtt megtörténik” – szólt a vonatkozó válasz. A burkolatépítést hamarosan tehát a befejezési munkálatok, vagyis a forgalomtechnikai elemek kihelyezése, a felfestések, a területrendezés és a növénytelepítés követi – tudtuk meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában