A program elmaradt, de a jókedv töretlen

2020.03.13. 07:40

A Nosztalgia Klub Egyesület pótolná hagyományosnak számító tavaszi nagytakarítást

Habár a délelőttre tervezett nagytakarítás elmaradt, a klub élete továbbra is folytatódik.

Héjj Vivien

Júniusban ünnepi 15. évfordulóját a Nosztalgia Klub Egyesület, az eseményre a határon túlról is érkeznek

Fotó: Héjj Vivien / Fejér Megyei Hírlap

Csütörtök délelőttre szervezték a szokásos tavaszi nagytakarítást, amihez még a napsütéses idő is kedvezett, de a kialakult veszélyhelyzet úgy hozta, hogy az eseményt végül el kellett halasztani. Ám a lelkesedés és a tenni akarás nem maradt el: gereblyével, kesztyűvel és szemeteszsákokkal felszerelkezve érkeztek a helyszínre – a Nyitrai ABC-hez – a Nosztalgia Klub Egyesület tagjai. A klub életében már hagyománynak számít ez a fajta összejövetel: évente kétszer, ősszel és tavasszal is rendbe teszik, megtisztítják a környéket.

– A klub tagjai mind nagyon szeretik a rendet és a tisztaságot, és a rendezett környéket. Itt a bolt környékén sajnos nagyon sok a szemetelés. Az ilyen alkalmakkor mindig összeszedjük a szemetet, megmetsszük a bokrokat. Általában 10-15 zsáknyi szemetet szoktunk összeszedni – mesélte kérdésünkre Sebestyén Lászlóné Panni, a Nosztalgia Klub Egyesület vezetője.

Júniusban ünnepi 15. évfordulóját a Nosztalgia Klub Egyesület, az eseményre a határon túlról is érkeznek
Fotó: Héjj Vivien / Fejér Megyei Hírlap

A klub havi két alkalommal tart összejöveteleket, melyek alkalmával megbeszélik az elkövetkező időszak programjait, illetve közösen társasjátékoznak és beszélgetnek. Jeles esemény a társaság életében, hogy júniusban lesz a megalakulásuk 15. évfordulója, melyre az ország számos területéről és a határon túlról is érkeznek vendégek.

Az egyesületi tagok bíznak benne, hogy habár a körülmények most nem engedték, később még pótolhatják a már hagyományosnak számító tavaszi nagytakarítást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában