Lélekjelenlét, önzetlenség

2020.02.21. 07:50

Kigyulladt az autó Fehérváron – Gyorsan és szakszerűen segítettek

Menet közben kigyulladt egy autó motortere a napokban. Szerencsére az önkéntes segítség azonnal megérkezett.

Héjj Vivien

Menet közben gyulladt ki olvasónk autójának motortere, de a gyors beavatkozás segített a nagyobb baj elkerülésében Fotó: FG

Fotó: gaborfeherphoto

A szerencsétlenül járt autótulajdonos azzal a kéréssel fordult szerkesztőségünkhöz, hogy ezen cikken keresztül szeretne köszönetet mondani azoknak, akik késlekedés nélkül a segítségére siettek. Február 15-én délelőtt a Dózsa György úton, az óriáskerék közelében haladt autójával Bálint Józsefné, amikor hirtelen lefulladt a jármű. A hölgy próbálta újraindítani az autót, de csak annyit észlelt, hogy az anyósülés felől már füstöl az autó. Az esetleges komolyabb veszély miatt a motorháztetőt nem merte felnyitni, azonnal segítséget kért. A helyszínen tartózkodó Palotai Tamás rend­őr őrmester először a sajátjával, majd egy buszsofőrtől kapott poroltóval segített megfékezni a lángokat.

Menet közben gyulladt ki olvasónk autójának motortere, de a gyors
beavatkozás segített a nagyobb baj elkerülésében Fotó: Fehér Gábor

Az őrmester – aki rögtön tudta, hol kell megkezdeni az oltási munkálatokat – szakszerű segítséget tudott nyújtani, ennek is köszönhető, hogy nem lett nagyobb baj. Ez az eset is bebizonyította, hogy a rohanó világban még mindig találhatunk pozitív példákat és segítőkész embereket. Bálint Józsefné háláját és köszönetét szeretné kifejezni az önzetlen és gyors segítségért. Kiemelten hálás Palotai Tamásnak, aki gondolkodás nélkül, azonnal megkezdte a veszély elhárítását.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában