várhatóan április 30-ig befejeződik

2020.02.13. 07:10

Felújítás miatt szerdától lezárták a Fiskális egy szakaszát

Szerdán a reggeli órákban – várhatóan egy hónapra – lezárták a Fiskális út egy szakaszát. A lakók és a közlekedők türelmét kérik a munkálatok befejezéséig.

Héjj Vivien

A tavaly július óta tartó felújítási munkálatok keretében a közműrendszer is megújul

Fotó: Nagy Nobert / Fejér Megyei Hírlap

Szerda reggel lezárták a Fiskális út Nyitrai utca – Bártfai utca közötti szakaszát. Az előreláthatólag egy hónapig tartó útépítési munkálatok miatt az átmenő gépjárműforgalmat elterelik.

Az érintett autóbuszjáratok terelve közlekednek. A 25-ös autóbusz Jancsár utca felé közlekedő járatai nem érintik a Dunaszerdahelyi utca és az Érsekújvári utca megállóhelyeket, helyette a Zombori út – Bártfai utca útvonalon közlekednek. A Nyitrai utca, Zobori út irányába haladó buszok a Pozsonyi út – Zobori út vonalán közlekednek, nem érintik a Késmárki utca, Bárfai utca, Dunaszerdahelyi utca, Érsekújvári utca megállóhelyeket. A 23, 23E, 31 és 31E jelű járatok a Jancsár utca és a vasútállomás irányába haladva nem érintik a Késmárki utca és a Bártfai utca megállóhelyeket. Az említett autóbuszok a Pozsonyi út – Zobori út – Nyitrai utca útvonalon közlekednek. A lezárt útszakaszokon található ingatlanok – a munkavégzés függvényében – a Bártfai utca vagy a Nyitrai utca irányából közelíthetők meg. Az egyes ingatlanokat érintő korlátozásokról a lakók a kivitelezőtől előzetes tájékoztatást kaptak.

A tavaly július óta tartó felújítási munkálatok keretében a közműrendszer is megújul
Fotó: Nagy Nobert / Fejér Megyei Hírlap

A lakosságot és a gépjárművezetőket kérik, hogy a bevezetett forgalmi változások miatt fokozott figyelemmel közlekedjenek, továbbá úti céljaik elérése során a kihelyezett közúti jelzéseket kövessék.

A tavaly július óta tartó felújítási munkálatok – melyek keretében a teljes Öreghegyet kiszolgáló közműrendszer is megújul –, a polgármester online fogadóórán adott tájékoztatása szerint, legkésőbb április 30-ig befejeződnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában