szerelmespárok

2020.02.25. 17:35

Átvették nyereményeiket Az Év Párja 2019 győztesei

Évek óta hagyományosan meghirdetjük Az Év Párja versenyünket, melyre idén száznál is több házaspár jelentkezett.

Tringli Alexa

Tapasztó Sándor, Czabán Bernadett ölében Kalánnal és Szele-Kajdi Barbara

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

1. helyezett: Czabán Bernadett és Tapasztó Sándor

Bernadették igen későn, az utolsó héten jelentkeztek a versenyre. Bernadett épp esküvői fotókat mutatott kolleginájának, amikor ő felhívta a figyelmét a versenyre. Azelőtt nem neveztek versenyekre, így nagy volt az öröm, amikor megtudták, hogy ők lettek az elsők. Bevallásuk szerint Kalán miatt nyertek, bár óriási ismeretségi körrel bírnak, a kutyás társadalom összefogása repítette őket egyből az első helyre. Az abai házaspár nyereménye egy utó-nászút a badacsonytomaji Bonvino Wine & Spa szállodában, melyre természetesen Kalánt is magukkal viszik majd. Erdész-vadász tematikájú menyegzőjükön nem koszorúslányok voltak, hanem kutyafogó lányok voltak – mesélte Bernadett. A fotósarok egy vadászles volt, a menyasszony pedig egy terepjáróval, vadászkürtszóra érkezett a helyszínre, a gyűrűket pedig Kalán hozta a nyakörvére szerelve.

Tapasztó Sándor, Czabán Bernadett ölében Kalánnal és Szele-Kajdi Barbara
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

2. Peller Anita és Peller Dániel

A második helyen a székesfehérvári Anita és Dániel végeztek, ők nyereményüket egy másik időpontban vették át. Elmesélték, hogy rögtön az első napon jelentkeztek a versenyre, úgy gondolván, hogy veszítenivalójuk nincs. Barátokat, rokonokat, ismerősöket buzdítottak a szavazásra. Amikor meghallották, hogy övék a dobogó második foka, nagy volt az öröm, nem gondolták volna, hogy az első háromba beférnek. Szűk családi körben tartott polgári szertartásuk Mezőszilason volt, a lagzi Simontornyán. Anitáék nyereménye egy 20 ezer forintos vacsorautalvány volt.

Peller Anita és Peller Dániel büszkén mutatják 20ezer forintos vacsorautalványukat
Fotó: Elekes Gergő / Feol.hu

3. Szele-Kajdi Barbara és Szele Győző

A kincsesbányai Barbara férje sajnos nem tudott részt venni a díjátadón, így a mosolygós menyecske egyedül vette át nyereményét. Barbara elmondása szerint már nagyon várta a verseny indulását, ő volt az első jelentkező is. A verseny során mindvégig szorgosan gyűjtögették a lájkokat, amiben az egész család, a barátaik, osztálytársaik és kollégáik segítették. Az esküvőjük Fehérvárcsurgón volt, szűk családi körben, egy gyönyörű napsütötte szombaton – mesélte Barbara. A pár nyereménye egy 15 ezer forint értékű vacsorautalvány volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában