mágikus képek

2020.01.10. 11:52

Varázslatos a naplemente a Velencei-tónál (galéria)

Hiába sötétedik oly hamar, a naplementék tiszta időben elég hosszúak ahhoz, hogy andalgó sétákat tegyünk a Velencei-tó partján.

Tringli Alexa

Fotó: Tringli Alexa / Feol.hu

Az új év meghozta a télies időt is, így a Velencei-tó is elég hamar eleget tett kötelességének, és elkezdtett szorgalmasan befagyni. Bár még messze nem olyan vastag a jégréteg, hogy embereket is elbírjon, a kacsák és hattyúk már vígan totyognak a tetején. Talán hamarosan mi is korcsolyázhatunk majd, addig pedig igénybe vehetjük a velencei koripályát. Mi is ellátogattunk a pályára, de épp iskolaidőben, így nem sokan csámpáztak a könyvtár mögött felállított, barátságos kis jégfelületen. Viszont jön a hétvége, úgyhogy bizonyára megszaporodik a csúszkálók száma is!

Túránk során több, hideget nem ismerő sportolóval is találkoztunk, bohókás kutyákkal, akik megkergették a kacsákat, viszont a nap vöröse lebukni készült a horizont alá, így megörökítettük az utolsó sugarait, melyet most megmutatunk Önöknek is:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában