Kommunikáció

2020.01.25. 08:00

Tizenketten a Szóval győzni verseny döntőjében

Nagy feladat várt a megyeszékhely kommunikációs bajnokságának mentoraira: 65 Fejér megyei fiatal közül kellett kiválasztaniuk azokat, akik a márciusi döntőben megküzdhetnek a bajnoki címért.

ÖKK, FMH

Azokat keresték, akik értéket tudnak közvetíteni a kortársaik felé és átütő erejű a személyiségük

Fotó: Koppán Viktor Dávid/Fejér Megyei Hírlap

A másodízben meghirdetett Szóval győzni verseny olyan közösséget, kihívást és fejlődési lehetőséget biztosít a jelentkezők számára, amely túlmutat egy kommunikációs verseny keretein. Az idei versenyre 65 fiatal – 36 fiú és 29 lány – nevezett Fejér megye 17 középfokú oktatási intézményéből, főként Székesfehérvárról.

A bajnokság válogatóját a Hiemer-házban tartották, a jelentkezőket a mentorok hallgatták meg. Ignácz Adrienn pszichológus, Bakonyi István irodalomtörténész, Kozáry Ferenc színművész és Töll Konrád kommunikációs munkatárs a jó kommunikációs adottságok mellett figyelte a fiatalok mondanivalójának mélységét, a személyiséget, az érdeklődési kört és a világlátást. Ezenkívül fontos szempontok voltak az oldottság, a derű és az átütő erő, amivel majd a döntő zsűrijét és az ott jelen lévő közönséget is meg kell fogniuk.

A mentorok döntése alapján a Székesfehérvár kommunikációs bajnoka címért Árgyelán Ádám, Balla Dávid, Bencze Zoltán, Bíró Gergő Zalán, Bodonyi Dániel, Henyecz Noémi, Kanczler Viktória, Kertész Mátyás, Kiss Bálint, Léhner Boglárka Bianka, Őrsi Csenge és Zoltán László Gáspár szállhat ringbe március 18-án.

Vezető képünk archív, a tavalyi versenyen készült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában