az önkormányzat nem derűlátó

2020.01.17. 21:20

Mégsem lesz kész időben a vadmadárkórház?

Épülőben a vadmadárkórház új épülete, azonban az önkormányzat nem látja optimistán a kivitelezési munka előrehaladását.

Majer Tamás

Belül a festési munkák folynak, illetve jövő hét elején megkezdődik a hidegburkolás

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Pénteki számunkban arról számoltunk be, hogy bár a fagy nehezítette a munkát, tartható a vadmadárgondozó első negyedév végi befejezési határideje. Ezt a kivitelező műszaki ügyvezetője közölte lapunkkal.

Nemcsak a kivitelező céget, hanem a megrendelőt, a Sóstó Természetvédelmi Terület Szárcsa utca felőli oldalán épülő, várva várt épület építtetőjét, Székesfehérvár önkormányzatát is megkerestük, először kedden. Tőlük is azt tudakoltuk elsősorban, hogyan áll az építkezés. Pénteken kaptuk meg válaszukat:

– Székesfehérvár Önkormányzata legnagyobb sajnálatára nem látja ennyire optimistán a vadmadárgondozó és rendelő építés kivitelezési munkáinak előrehaladását – reagáltak cikkünkre, amelyben tehát a határidő tarthatóságáról nyilatkozott a kivitelező ügyvezetője. – A tervezett befejezési határidő 2020. február 17., de sajnos az ütemtervhez képest jelentős csúszást tapasztalunk. A kivitelező nemrégiben határidő-módosítást kezdeményezett, amelynek tartalmát még vizsgálják az önkormányzat szakemberei.

Jelenleg még kérdés, hogy mekkora lesz a határidőhöz képest a csúszás. Természetesen a kivitelezési határidő leteltével a szerződésben foglaltak szerint fog a város eljárni – írták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában