MINDEN RÉSZLETÉBEN ÓRIÁSI

2020.01.30. 20:00

Kisorsolták a fődíjakat Mozaikkereső játékunkban

Január 30-án Veszprémben sorsolták ki azokat a szerencsés játékosokat, akik megnyerték Mozaikkereső játékunk fődíjait.

Horváth Virág

Fotó: Penovác Károly / Napló

Hatalmas érdeklődés övezte nyereményjátékunkat, melyben a 19 megyei napilap olvasói, előfizetői vehettek részt. Szerdán már kisorsoltuk a 35 millió forint összdíjazású nyereményjáték díjait, a wellnesshétvégét, robotporszívót, konyhai robotgépet, laptopot, és az egymillió forint értékű Edenred-kártyát azok között a játékosok között, akik rendelkeztek érvényes előfizetéssel, valamint a decemberben megjelent mozaikdarabokat hiánytalanul felragasztották a szelvényre, és beküldték a megyei szerkesztőséghez - olvasható a veol.hu oldalán.

A nyereményeső folytatódott, hiszen Magyarország egyik legnagyobb promóciójában olvasóink tíz napon át gyűjtötték a mozaik darabkáit 19 megyében, hogy indulhassanak a sorsoláson, ahol a fődíj három darab Toyota Yaris személygépkocsi volt, amelyeket január 30-án sorsoltunk ki.

Összesen 103 725 darab szelvény érkezett a sorsolásra a Napló, Fejér Megyei Hírlap, Vas Népe, Zalai Hírlap, Dunaújvárosi Hírlap, Új Dunántúli Napló, Tolnai Népújság, Somogyi Hírlap, Nógrád Megyei Hírlap, Petőfi Népe, Új Néplap, Békés Megyei Hírlap, Heves Megyei Hírlap, 24 óra, Hajdú-Bihari Napló, Kelet-Magyarország, Észak-Magyarország, Délmagyarország és Kisalföld olvasóitól.

Toyota Yaris személygépkocsit nyert Mozaikkereső játékunkban Marai Józsefné Zalaegerszegről, Tarjányiné Balázs Ildikó Agárdról, valamint Magasházi Istvánné Balatonfűzfőről.

Gratulálunk nyerteseinknek, olvassák továbbra is napilapjainkat, hiszen hűségüket az év folyamán megannyi nyereményjátékkal jutalmazzuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában