az ötvenes-hatvanas évek stílusában

2020.01.04. 07:10

Idén is lesz Városi Diákbál!

2020-ban már a hatodik Városi Diákbálba hívják a vendégeket január 18-án, szombaton. A hagyományos mulatság helyszíne ismét a MOL Aréna Sóstó rendezvényterme, ahol ezúttal az ötvenes-hatvanas évek stílusát idéző öltözékben várják a fiatalokat. A helyszínre különbuszok indulnak a Piac térről.

FMH, S. Töttő Rita

Idén is bálba várják a fiatalokat! Fotó: FMH-archí

A fehérvári báli szezon immár hagyományos nyitó eseménye a Városi Diákbál, amely január 18-án, szombaton 19.30 órakor nyitja meg kapuit, az érkezőket a Boka Boogie Trió zenéje fogadja. A hivatalos megnyitó 20 órakor lesz. A nyitótáncot idén is a diáktanács tagjai mutatják be.

Idén is bálba várják a fiatalokat!
Fotó: FMH-archí

A nyitányban színpadra lép Morvai Anna, az idei Fehérvár Hangja döntőse, majd a BSW, azaz a Beerseewalk csap a húrok közé. A fiatalok által kedvelt rapzenekar mellett DJ Revolution gondoskodik majd a bulihangulatról. A stadionhoz való eljutásban különbuszok segítenek, amelyek a Piac téri buszpályaudvar melletti parkolóból, a Hatpöttyös étterem elől indulnak 19.15 és 19.40 órakor. A visszafelé útra 0.15 és 0.45 órakor indulnak a különjáratok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában