jegyben jársz? itt a helyed!

2020.01.30. 07:30

A nagy napra készülvén – Velencei Esküvőkorzó másodjára

A ruhaforgalmazóktól a fotósokon át az esküvőszervezőig, sok mindenki várja a második alkalommal megrendezendő, ingyenes Velencei Esküvőkorzóra a friss jegyespárokat. Itt lesz Varga Balázs színész, aki ceremóniamesterként saját esküvőjét is levezényelte, valamint Csézy, aki koncertet ad.

S. Töttő Rita

Igari Balázs főszervező (b) és Varga Balázs színész, ceremóniamester a sajtótájékoztatón Fotó: Németh Zoltán

Fotó: DANI TOT

Második alkalommal kerül sor a Velencei Esküvőkorzó megrendezésére a Velence Korzón. A nagyszabású esemény február 8-án 12 órától várja az érdeklődőket,

házasulandókat, friss jegyespárokat – mondta el szerdai sajtótájékoztatóján Igari Balázs főszervező, aki Varga Balázzsal, egy nagy sikerű tévésorozat szereplőjével, nem mellesleg ceremóniamesterrel vezette fel az aznapi programokat.

– Alapkoncepció, hogy ez a nap ne csak a nagy nap mikéntjéről szóljon, hanem azon túlról is, a házasságról, családalapításról, s hogy segítsük a párokat ezeknek a kérdéseknek a megválaszolásában is – emelte ki a szervező.

Igari Balázs főszervező (b) és Varga Balázs színész, ceremóniamester
a sajtótájékoztatón Fotó: Németh Zoltán

Idén már délben kezdődik a program: 12 órakor Horváth Elemér hegedűművész és Horváth Péter zongoraművész előadásával nyit meg a rendezvény, délután folyamán pedig beszélgetéseket hallgathatnak az érdeklődők. Köztük lesz feleségével Varga Balázs is. A menyasszonyképzőn a nagy nap témáját boncolgatják a szakértők, trükköket, információkat osztanak meg a hölgyekkel, és a divatbemutató sem marad el: menyasszonyok és vőlegények is tájékozódhatnak a trendekről. Este Csézy-koncert, tombola és tortakóstolás teszi fel a pontot az i-re.

– Tavaly volt a saját esküvőm, így sokat tudok majd mesélni a szervezésről, a lehetséges meglepetésekről is – tette hozzá a színész, hangsúlyozva, milyen fontos időben elkezdeni a szervezést, ahhoz, hogy minden rendben legyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában