szakmai díj

2019.12.06. 16:00

Kiváló Gyógyszertári Asszisztens elismerésben részesült a megyei szakember

Első alkalommal részesült „Kiváló Gyógyszertári Asszisztens” díjban Fejér megyei szakember. A Magyar Gyógyszerészi Kamara pénteki országos ünnepségén a Fejér megyei kórház szakasszisztensét, Ivádyné Érsek Mártát ismerték el.

S.Töttő Rita

A Magyar Gyógyszerészi Kamara kilencedik alkalommal szervezett Gyógyszerész Köztestületi Napokat Budapesten. Ez alkalomból tartottak ünnepséget pénteken, amikor a szakma képviselőit, felterjesztések alapján kitüntetésekkel is elismerték. Fejér megyei szakember most először vehetett át Kiváló Gyógyszertári Asszisztens„ díjat – tájékoztatta a hírlapot a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház. Azért az egészségügyi intézmény, merthogy a kitüntetett, Ivádyné Érsek Márta vezető gyógyszertári szakasszisztens, gyógyszer-ellátási szakasszisztens a kórház intézeti gyógyszertárának vezető szakasszisztense. A kitüntetett felel a részlegen folyó asszisztensi szakmai munka összehangolásáért, osztályos főnővérekkel való kapcsolattartásért, továbbá a gyógyszer expediálási munkafolyamatokért, az intézet számára szükséges kontraszt anyag, speciális vegyszer beszerzéséért.

Kiváló szakember

Méltatásában elhangzott: ”Szakmai tevékenységére jellemző a magas szintű tudás, folyamatos önképzés, kiváló szervezési és kommunikatív készség, kötelességtudat. Együttműködési készsége a csapatmunkában kiváló, munkatársaival szemben etikus kollegiális kapcsolatot tart fenn.„ Ivádyné Érsek Márta pályájának nem ez az első elismerése, ugyanis korábban ”Kiváló Kórházi Dolgozó„ elismerésben részesült. A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara aktív tagja, helyi és területi küldött. A Gyógyszertári Asszisztensi Tagozat megyei vezetője több mint 10 éve.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában