otthonosabbá varázsolták

2019.12.14. 07:10

Ismert mesefigurák a fehérvári gyerekosztály falain

A Vasvári Pál Általános Iskola tanulói érkeztek pénteken a kórházba, ahol húsz gyermekrajzot adtak át a gyermekosztálynak, melyekkel otthonosabbá varázsolhatták a kórtermeket és az ambulanciát.

S. Töttő Rita

A Vasvári általános iskola diákjai a rajzok mellett kedves bábelőadással is kedveskedtek Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Fotó: NAGY NORBERT

A Vasvári Pál Általános Iskolával évtizedes kapcsolatot ápol a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház gyermekosztálya. Ezúttal karácsony előtt szerették volna meglepni a felsős gyerekek új rajzokkal az intézményt.

A Vasvári általános iskola diákjai a rajzok mellett kedves bábelőadással is kedveskedtek
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Húsz rajzfilmfigurás rajzot készítettek szakmai segítséggel, melyeket a Vasvári alsó tagozatos gyermekei vittek el pénteken Laczkó Gábor igazgató kíséretében az osztályra. A rajzok mellé karácsonyi bábjátékot is hoztak, melyet nagy örömmel néztek meg a gyerekek, akik valamiért éppen az osztályon töltötték a péntek délelőttjüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában