Fontosnak tartják a felelősségvállalást

2019.12.18. 15:15

Elismeréseket és adományt kapott az ASKA

Az Al-pha-Vet Állatgyógyászati Kft. sokat tesz azért, hogy magához vonzza és megtartsa dolgozóit – derült ki egy esemény kapcsán.

Bokros Judit

Molnár Tamásné menhelyvezető vette át a tekercseket az adományozóktól

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A cégnél tartott keddi sajtótájékoztatón adományozásról és nemrég kapott elismerésekről számoltak be.

Mint megtudtuk: a Cuies Kft. három raklapnyi, körülbelül 150 tekercs, másfél millió forint értékű ipari minőségű törlőkendőt adományozott a fehérvári Alpha-Vetnek. Az adományozó részéről Antal László cégvezető elmondta: szívesen támogatnak civileket, rászorulókat is, különösen az ünnep előtti számvetés időszakában. A fehérvári állatgyógyászati kft.-re azért esett a választás, mert ők is támogatják a közösségeket. Az általános tisztításra használható kendők igen masszívak, így nagy hasznukat vehetik akár az állatkórházban, akár a menhelyi részen.

Az Alpha Segítő Kéz Állatkórházi Alapítvány (ASKA) menhelyvezetője, Molnár Tamásné örömmel fogadta a felajánlást, hiszen sok sérült, beteg állattal foglalkoznak, s a törlőkendők jelentősen megkönnyítik a munkájukat. Szilveszter közeledtével mindig megsokszorozódnak a tennivalóik az ijedt, elmenekült állatok miatt.

Molnár Tamásné menhelyvezető vette át a tekercseket az adományozóktól
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Az állatgyógyászati kft. ügyvezető igazgatója, Málits József már arról beszélt, hogy küldetésük egyrészt a gyógyítás, másrészt pedig a társadalmi felelősségvállalás. Ez utóbbi abban is megnyilvánul, hogy az állattartókat jó minőségű gyógyszerekkel látják el. Cégüknél folyamatosan fejlesztenek, s szívesen nyújtanak támogatást például oktatási, kulturális területen. A dolgozóikat is igyekeznek a lehető legjobban megbecsülni, és számukra változatos foglalkoztatási lehetőségeket biztosítanak.

Felhősi Szabina HR-igazgató arról az összetett vállalati munkáról, a dolgozóknak nyújtott támogatásokról beszélt, amelynek köszönhetően a cég elnyerte a Családbarát hely tanúsító védjegy bronz fokozatát, valamint díjat kapott „elkötelezettség a társadalom iránt, felelősségvállalás a szűkebb vagy tágabb közösségért, a társadalomért” kategóriában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában