Szavazásösszegző

2019.11.25. 11:26

Megoszlik olvasóink véleménye a mikulás csomagokról

December 6-án a legtöbb kisgyermek izgatottan keresi a nagyszakállú Télapó meglepetéseit az előző este kihelyzett csizmákban. Éppen ezért kíváncsiak voltunk arra, olvasóink nekiláttak-e már az ajándékok beszerzésének, hisz nyakunkon Miklós napja. Az eredmény meglepő lett!

Fotó: e.varkonyi peter

Voksolóink 35%-a ugyanis úgy nyilatkozott, ők egyáltalán nem vásárolnak semmi ilyesmit. Úgy sejtjük, talán nagyobb karácsonyi meglepetésre gyűjtenek.

27% nyilatkozott úgy, hogy ajándék mindenképp lesz, de nem érdemes még sietni, van addig még pár hét. Ezzel szemben olvasóink 21%-a már teljesen felkészült a nagy napra, és minden szükséges előkészületett megtett már. Náluk biztosan nem fejfájással fog telni a december 6!

A sor végén, 17%-kal vannak azok, akik a napokban indulnak meg a bevásárlókörútra. Összességében tehát kijelenthető, hogy a mikulás csomagok még mindig divatosak, mégha talán veszítettek is régi erejükből.

Mindenkinek köszönjük a szavazatokat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában