Képesek vagyunk összefogni a bajban

2019.11.14. 07:05

Jótékonysági napot szerveztek Fehérvárcsurgón Lénáért

Jótékonysági napot szerveztek a településen a sajnálatos kutyatámadás áldozatáért, a csókakői Lénáért.

Palocsai Jenő

A Léna mosolyáért gyűjtött adomány még a gyűjtés napján az édesapához (b2) került Fotó: a szervezők

Szabó Orsolya és Keresztszegi Edit főszervezőknek köszönhetően kapott szárnyra a hír: lehet segíteni a műtétek sorozata előtt álló kislánynak. A lelkes csurgóiaknak nem is kellett ennél több, így süteményt készítettek és jelenlétükkel, valamit adományaikkal több mint egymillió forintot gyűjtöttek össze a kislánynak, magánszemélyek és vállalkozások felajánlásaiból, valamint a Fehérvárcsurgó–Pátka megyei II. osztályú bajnoki labdarúgó-mérkőzés teljes bevételéből.

A Léna mosolyáért gyűjtött adomány még a gyűjtés napján az édesapához
(b2) került Fotó: a szervezők

A település alpolgármestere, Rajki Péter úgy fogalmazott: – Fehérvárcsurgó adott és még többet kapott a november 9–10-i „Léna mosolyáért” rendezett jótékonysági esemény alkalmával, mivel egymásra találtak és képes voltak összefogni az önkormányzat képviselői, a helyi és környékbeli vállalkozások, a fehérvárcsurgói civil szervezetek, felekezetek, a szomszédos települések hasonló kezdeményezéseinek szervezői, a falu közössége, apraja és nagyja. Az összegyűlt adományt azonnal a program végén adták át a családnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában