Gratulálunk!

2019.11.15. 18:00

Átvették nyereményüket a Gyermekmosoly játékunk online fordulójának nyertesei

November 8-án, 12 órakor lezártuk az idei Gyermekmosoly játékunk online fordulóját.

feol.hu

Nyertes mosolyaikat sem hagyták otthon a gyermekek

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Idén is rendkívül nagy népszerűségnek örvendett a Gyermekmosoly játékunk. Ugyan az online fordulót lezártuk, ne feledjék, továbbra is szavazhatnak kedvenc mosolyaikra a Fejér Megyei Hírlap 16. oldalán található szelvénnyel. Az 1157 nevezés és a több mint 65 ezer szavazat alapján, kisorsoltuk az online játékunk nyerteseit, akik szerető családjuk társaságában látogattak el szerkesztőségünkbe péntek délután, átvenni nyereményüket.

A nyereményeket Nagy Zoltán Péter, a Fejér Megyei Hírlap főszerkesztője adta át
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A kisebbek közül Szabó Liza és Zsigray Liza Szonja vették át könyvcsomagjaikat. A nagyobbaknál az izgalom is kissé nagyobb volt. Sallai Szófia Zoé, Falusi Bálint Belián és Mihály-Nagy Nikoletta hatalmas mosollyal az arcukon vették át izgalmas nyereményiket. Nagy volt az öröm, még nagyobb az érdeklődés. Minden könyv előkerült a tasakokból, rendkívül aprólékosan térképezték fel az megnyert műveket, és többen, már ott helyben neki is láttak a rajzolásnak.

Nyertes mosolyaikat sem hagyták otthon a gyermekek Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

 

A 0-3 korosztály kategóriájában első helyen végzett Bene Attila és családja sajnos nem tudott jelen lenni, számukra hétfőn adjuk át a nyereményt.

Ne felejdék, a Gyermekmosoly játékunk második fordulója az újságban folytatódik, szavazzanak kedvenc mosolyaikra!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában