értékelték az eredményeket

2019.11.13. 10:04

A Válasz felvázolta a következő időszak céljait

Az egy hónappal ezelőtti választás eredményeit értékelte szerda reggeli sajtótájékoztatóján a Válasz Független Civilek Egyesületének vezetője, Juhász László.

S. Töttő Rita

Kónyi-Kiss Botond, Szili Csaba Gergely, Juhász László, Boór Ferenc Forrás: Szakonyi Balázs

Országos szinten egyedülálló módon tudott immáron negyedik alkalommal – civil szervezetként – teljesíteni a választási ciklusban a Válasz – emelte ki Juhász, hozzátéve, hogy a mostani alkalommal minden idők legsikeresebb eredményét érték el a több mint 7 ezer szavazattal. A sajtó előtt bemutatta három olyan képviselőjét is, akik a következő ciklusban feladatot kaptak a város, illetve a megye önkormányzatának munkájában. A Válasz a választási küzdelemben partnerként kooperált a Fejér Szövetséggel, melynek elnöke, Boór Ferenc Székesfehérvár humán közszolgálati szakbizottságának külsős szakértő tagja lett.

Kónyi-Kiss Botond, Szili Csaba Gergely, Juhász László, Boór Ferenc
Forrás: Szakonyi Balázs

- A humán szakpolitikai tevékenységnek, azt hiszem, az egyik legfontosabb eleme a tisztességes, egyenes, vállalható közéleti aktivitás, amely szimpatikussá teszi a közembernek a közügyeket és nem fogják azt mondani idétlenül, hogy én nem politizálok – fogalmazott Boór Ferenc az elkövetkezendő időszak feladatai kapcsán, hozzátéve, hogy órási teendői vannak ezen a téren a városnak, s pont a humánpolitika az a terület, ahol meg kell tudni szólítani a társadalmat. A Válasz másik pillére az idei választási kampány során a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom volt, melynek fehérvári elnöke, Kónyi-Kiss Botond a fehérvári pénzügyi és jogi bizottság külsős szakértő tagja lett. Az elnök kiemelte: legfontosabb teendőjük és feladatuk, hogy a magyar nemzet – és benne a székesfehérváriak – nemzeti önbecsülésének súlyát visszaadják. Az egyenesség és a tisztesség útja a politikai hitvallásuk, ennek szellemében kíván dolgozni a továbbiakban.

Szili Csaba a megyei közgyűlés tagja lett a Válasz színeiben, ahol – mondta el a sajtótájékoztatón – a képviselői feladatok mellett a pénzügyi, jogi és fejlesztési bizottság tagjaként is tevékenykedik, s célja, hogy a Válasz mögé a kampány során beállt két megyei szervezet elképzeléseit megvalósítsa a megyei színtéren, s hogy itt is képviselje a fehérváriak érdekeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában