duatlon miatt

2019.10.16. 16:00

Teljes szélességében lezárják vasárnap a Csíkvári út egy részét

A Rövidtávú és Egyetemi Duatlon Országos Bajnokságnak és az újonc, gyermek, serdülő duatlon versenynek Székesfehérvár ad otthont október 20-án, vasárnap. A helyszín a Csíkvári út és környéke lesz. A verseny ideje alatt két helyszínen is forgalomkorlátozást vezetnek be.

feol.hu

Forrás: Pixabay

A Volán Zrt. tájékoztatása szerint Székesfehérváron a Duatlon Országos Bajnokság miatt október 20-án, vasárnap az alábbi forgalomkorlátozások lépnek életbe két időintervallumban:

  • 8 órától 17 óráig az átmenő forgalom elől teljes szélességben lezárják a Csíkvári utat a Hosszúsétatértől a Dr. Serényi Antal utcáig. (A Csíkvári útnak a Dr. Serényi Antal u. – Homoksor közötti szakasza zsákutcaként üzemel.)
  • A forgalomkorlátozásban érintett „11”- es jelzésű helyi autóbuszjáratok mindkét irányba (Csíkvári út – Homoksor – Batthyány utca) terelőútvonalon közlekednek. A Stadion megálló kimarad, de helyette ideiglenes megállóhely lesz a Homoksoron: a városból kifelé irányába közlekedő buszok számára a Homoksor 45-46. sz. ház előtt, a városközpont irányába közlekedő buszok számára a Homoksor és a Dr. Serényi Antal utca csatlakozás előtt. A városközpont irányába lévő Segesvári utca elnevezésű megállóhelyet ideiglenesen a Szent Kristóf templom (Batthyány u. 4. sz.) elé helyezik át.

    A kerékpárverseny ideje alatt 13.50-től 17 óráig az átmenő forgalom elől teljes szélességben lezárják a Batthyány utca – Vásárhelyi utca – Sóstói út által határolt területet. Emiatt a „11”-es jelzésű helyi autóbuszvonalon a Szedreskerti lakónegyedről 14.45 15.45 órakor, valamint a Vásárhelyi úti lakótelepről 15.15 16.15 órakor induló járatok NEM KÖZLEKEDNEK!

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában