Kicsit magukba szippantották a lila-fehér életérzést

2019.10.08. 18:30

Jutalomkiránduláson jártak a ladányi lurkók

A Nádasdy Ferenc Általános Iskola 3. osztályos diákjai fantasztikus hétvégét tölthettek Újpesten, az Újpest 1885 Szurkolói Klub jóvoltából – számolt be lapunknak a kétnapos kirándulásról Juhosné Vavró Zsuzsanna pedagógus.

FMH

Kétnapos jutalomúton a harmadik osztályosok Fotó: Az iskola

A patinás múltú szurkolói klub a 2018-2019-es tanévben is meghirdette iskolai játékát: a diákok a vetélkedés során szellemi totót töltöttek ki és szurkolói zászlót készítettek. A ladányi harmadikosok sikerrel vették az akadályokat, és mint a legjobb vidéki csapat vehettek részt a kétnapos jutalomúton. A gyerekek a program részeként nagyot játszottak a Tarzan Parkban, és remekül szórakoztak a Budapest Aquaworld fedett élményfürdőben, de a legnagyobb élményt mégis két meccs megtekintése jelentette számukra.

Kétnapos jutalomúton a harmadik osztályosok
Fotó: Az iskola

Részt vettek ugyanis a KMH Budapest–Újpest jégkorong-, valamint az Újpest–Mezőkövesd labdarúgó- mérkőzésen. A lelkes szurkolás nem sokáig váratott magára a részükről. Találkoztak a nebulók az UTE háromszoros világbajnok öttusázójával, Földházi Zsófiával, aki először arról mesélt nekik, hogyan lett öttusázó, majd a beszélgetésen szóba kerültek legizgalmasabb versenyei és legjobb eredményei is. A nádasdladányi gyerekek felejthetetlen két napot töltöttek a lila-fehérek otthonában, és kicsit magukba szippanthatták az Újpest-életérzést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában