Megható pillanatok

2019.09.25. 19:24

Videón örökítette meg az Orosz Georginának szervezett jótékonysági estet Halasi Róbert

Ha lemaradt róla, akkor azért, ha ott volt az eseményen és újraélné, akkor pedig azért érdemes pár percet szánnia a videóra.

Palocsai Jenő, Feol.hu

Számtalan tánccsoport lépett fel a nemes cél, Gina gyógyulásának segítése érdekében Fotó: Nagy Norbert/Fejér Megyei Hírlap

Fotó: NAGY NORBERT

Amint arról korábban beszámoltunk, nemrégiben Orosz Georginának szerveztek jótékonysági estet a Szárazréti Szabad Színházban. Az eseményen Halasi Róbert is jelen volt, aki korábban bámulatos drónvideón örökítette meg például az augusztus 20-i tűzijátékot Palotavárosban. Ezúttal egy megható videóban foglalta össze az est legfontosabb pillanatait, benne rengeteg táncossal és Vastag Csabával.

A fiatal táncoslány előtt fényes karrier állt, amit nemcsak tehetségének, hanem szorgalmának is köszönhetett. Már készen állt a nagy szerződés, de három nappal az aláírás előtt súlyos közlekedési baleset érte. A fiatal, örökmozgó táncos kerekes­székbe kényszerült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában