mindennapi vásárlási tanácsok

2019.09.19. 07:44

Töretlen a kapcsolat a Belvárosi Nyugdíjas Klubbal

Szabó-Bakos Györgyné volt a kezdeményezője a Belvárosi Nyugdíjas Klub és az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért szerdai találkozójának, amelyen Ulcz Miklós látta el praktikus tanácsokkal a hallgatóságot.

Majer Tamás

Szabó-Bakos Györgyné (b) az önkormányzat munkatársaként évek óta kapcsolatban áll a Belvárosi Nyugdíjas Klub tagjaival Fotó: PT

Szabó-Bakos Györgyné kilenc éven át dolgozott Égi Tamás, a közelmúltban, hosszú betegség után elhunyt alpolgármester, belvárosi önkormányzati képviselő munkatársaként. Ennek folytán ápol jó viszonyt a városrész nyugdíjasszervezetével: – Az eddigi munkát ugyanúgy végzem, a kapcsolatot ugyanúgy tartjuk a belvárosiakkal, mint korábban – fogalmazott Szabó-Bakos Györgyné.

Ismeretes, hogy Égi Tamás júliusi halála után – az októberi önkormányzati választásokig hátralévő rövid idő miatt – már nem volt mód új képviselő választására, így a választókerülettel való kapcsolattartást a polgármesteri kabinetiroda és titkárság látja el.

Ulcz Miklós mindennapi vásárlási tanácsokkal látta el a közönséget.

Szabó-Bakos Györgyné (b) az önkormányzat munkatársaként évek óta
kapcsolatban áll a Belvárosi Nyugdíjas Klub tagjaival Fotó: PT

 

Nagy áruházaknál előfordul, hogy az akciós és a korábbi ár is szerepel egy terméken, ilyenkor mindig a kisebbet kell figyelembe venni. Bármit is mondanak a pénztárnál! Az előadó egyebek mellett szólt az eladási ár és az egységár közötti szignifikáns különbségről is. Előbbi az általános forgalmi adóval terhelt, ténylegesen fizetendő összeg. Utóbbi pedig a termék adott mennyiségére, például tej vagy kakaó esetén az egy literre vetített ár, amelynek feltüntetése segíti a kiszerelések közötti költséghatékony választást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában