nem mindennapi eset

2019.09.25. 18:52

Tizennégy millió forintos tornazsák járt kézről kézre Székesfehérváron

„Kérlek, segítsetek! A buszon hagytam az irataimat, nagy szükségem lenne még rájuk!” Ez a felhívás valószínűleg sokak számára ismerős lehet, hiszen annyian annyiféle tárgyat hagytak már a különböző tömegközlekedési eszközökön... Na de egy ilyen tornazsákot talán még soha!

Szanyi-Nagy Judit

A hétköznapi történet így szól: miután valaki megtalálja az utastársa által hátrahagyott tárgyat (jelen esetben egy tornazsákot), leadja azt a forgalmi irodában, ahol később a jogos tulajdonosa átveszi. Az viszont már kevésbé hétköznapi, ami Székesfehérváron történt.

Pruzsina Alice kommunikációs munkatárstól tudjuk: a KNYKK Zrt. helyi járatán egy teljesen hétköznapinak tűnő tornazsákot talált egy utas, majd leadta azt az autóbusz vezetőjének. Ő a Jancsár úti decentrumban helyezte el a tárgyat. Aztán persze megjelent a tulajdonos is, aki a forgalmi szolgálattevőnél kezdte keresni a tornazsákot. Hogy a zsák tényleg jó helyre kerüljön vissza, a tartalma alapján azonosították be. Ekkor derült ki, hogy 14 millió forint készpénzt rejt: az összeget egy ingatlanértékesítés után ebben a táskában vitte magával az eladó, majd autóbuszra szállt. Elképzelhető, hogy a sikeres üzlet mámorában úszva hagyta a tornazsákot (és a vételárat) az autóbuszon, amely aztán kézről kézre járva jutott vissza hozzá...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában