Szépen összejöttek

2019.09.12. 07:15

Nagy volt az érdeklődés a magyaralmási fórum iránt

Szinte valamennyi környékbeli polgármester megjelent azon a fórumon, melyre Varga Leonóra magyaralmási polgármester meghívására kiemelt vendégként érkezett Font Sándor, az Országgyűlés mezőgazdasági bizottságának elnöke.

Palocsai Jenő

Varga Leonóra polgármester a fórumon elmondta, mindig is szeretett tenni a közösségért Fotó: Fehér Gábor

Az Iskola utcai kultúrház nagytermében gyorsan teltek a széksorok, hiszen ritka alkalom, mikor egy ilyen magas szintű vezető fordul meg a faluban. Magyaralmáson eleve kiemelt helyen szerepel a mezőgazdaság, hiszen kiváló földterületek veszik körül a települést, és több jelentős potenciállal bíró vállalkozás működik és termel ezen a területen.

Varga Leonóra polgármester a fórumon elmondta, mindig is szeretett
tenni a közösségért Fotó: Fehér Gábor

Törő Gábor országgyűlési képviselő a fórum előtt úgy nyilatkozott: „A választások során a szavazók olyan vezetőket választanak, akik a lakosság érdekeit képviselik. Fejér megyében 108-ból 67 településen Fidesz-KDNP által támogatott polgármester-jelölt bízik a szavazópolgárok támogatásában, ami megyei szinten mintegy 70 százalékot jelent. Ezek szinte kivétel nélkül mind olyan jelöltek, akik már bizonyították a tehetségüket, a rátermettségüket, hiszen sok forrást vonzottak a településre, miáltal szemmel látható a fejlődés.”

Font Sándor, a Parlament Mezőgazdasági Bizottságának elnöke úgy fogalmazott, hogy az őszi választások tétje nem más, mint az, hogy tudjuk-e folytatni azt az EU számára is izgalmas fejlődést, amit Magyarország produkál, valamint hogy a települések képesek-e kapcsolódni ehhez a fejlődéshez?

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában