Gratulálunk!

2019.09.18. 14:30

Kápolnásnyéken díjazták az Év Bringás Tanárait

Aktívan hozzájárultak idén a diákok a Tour de Hongrie sikeréhez. A kreatív szurkolótáborok mögött pedig mindig állt egy tanár, aki segítette a fiatalokat. A legtöbb diákot mozgósító tanárok között díjazták az „Év Bringás Tanárát”.

S. Töttő Rita

Fotó: FMH

A Tour de Hongrie – Magyar Kerékpáros Körverseny 2019-es kiírásakor hirdették meg a PontVelemmel közösen azt a játékot, amelyben iskolák, osztályok és tanárok mutathatták meg kreativitásukat és a sport iránti rajongásukat a verseny hat napja alatt. Tanáraik vezetésével számos iskola és diák kapcsolódott be a programba, s látványos akcióikkal és lelkes szurkolásukkal aktívan hozzájárultak a Tour de Hongrie sikeréhez. A meghirdetett játék alapján, a legtöbb diákot mozgósító tanárok között díjazták az „Év Bringás Tanárát”.

A verseny egyik helyszínén adták át a bringákat a legtöbb diákot mozgósító tanároknak
Fotó: FMH

A nyereményjáték fődíjait – egy-egy kerékpárt – a Magyar Kerékpáros Körverseny egyik szakaszhajrájának helyszínén, a kápolnásnyéki Halász-kastélynál adta át szerdán reggel Eisenkrammer Károly, a Tour de Hongrie főszervezője és L. Simon László országgyűlési képviselő.

Fotó: FMH

Az Év Bringás Tanára címet 2019-ben Czuppon István, a Zöldliget Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola és Gimnázium igazgatója, valamint Molnár Péter, a Pákozdi Nemeskócsag Általános Iskola igazgatója nyerte el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában