közvetlen járat lesz

2019.08.26. 07:05

Új távolsági buszjárat lesz a Székesfehérvár–Gárdony–Velence–Pusztaszabolcs útvonalon

Szeptember 1-től új autóbuszjárat indul Székesfehérvár–Gárdony–Velence–Pusztaszabolcs útvonalon.

Sági Zoltán

Áremelés idén biztosan nem várható a KNYKK járatain

Fotó: Fehér Gábor/ Fejér Megyei Hírlap

Az új járat iskolai előadások napján 16 óra 10 perckor indul a székesfehérvári autóbusz-állomásról, és 17 óra 06 perckor érkezik a pusztaszabolcsi templomhoz.

Szülői kezdeményezésre került még ez év elején a pusztaszabolcsi városi testület elé a kérés, hogy változtassanak a menetrenden, mert az utolsó busz 14:30 körül indult Székesfehérvárról. Ezt sok diák lekéste, ők többnyire szülői segítséggel jutottak haza. Pusztaszabolcs polgármestere, Csányi Kálmán a járás önkormányzati menetrendi egyeztetésén képviselte a szülők kérését a KNYKK Zrt. előtt, amely szervezet először még – a kért, 16 órakor induló közvetlen autóbuszjárat helyett – egy átszállásos megoldás kidolgozására tett javaslatot. A további egyeztetések eredményeképpen a közlekedési vállalat augusztus 21-én arról értesítette Pusztaszabolcs városát, hogy 2019. szeptember 1-jétől új és közvetlen távolsági autóbuszjáratot indítanak.

Vezető képünk illusztráció! Fotó: FMH-Archív

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában