tizenhárom tagú csapat

2019.08.15. 07:20

A Válasz is bemutatta saját jelöltaspiránsait

Bemutatta tizenhárom képviselőjelölt-, valamint polgármesterjelölt-aspiránsát a Válasz – Független Civilek Fehérvárért Egyesület. A szervezet negyedszer indulna az önkormányzati választásokon.

S. Töttő Rita

A Válasz – Független Civilek Fehérvárért Egyesület indulni kívánó jelöltjei, középen Juhász Lászlóval Fotó: Nagy Norbert/ Fejér Megyei Hírlap

A Válasz – Független Civilek Fehérvárért Egyesület csapatának nevében köszöntötte a sajtót szerda délután az Országzászló téren Juhász László, a szervezet vezetője, aki pályázik a polgármester-jelöltségre. A tájékoztatón az önkormányzati választáson indulni kívánó csapatát, a tizenhárom megmérettetésre várót is bemutatták: van köztük építészmérnök, kereskedelmi munkatárs, üzletvezető, sportszervező, területi képviselő, minőségbiztosítási mérnök, erőforrás-koordinátor, rendezvényszervező, személyi asszisztens, masszázsterapeuta, tudományos munkatárs és tanár is. Juhász elmondta:

A Válasz – Független Civilek Fehérvárért Egyesület indulni kívánó jelöltjei, középen Juhász Lászlóval
Fotó: Nagy Norbert/ Fejér Megyei Hírlap

– Nagyon fontos, hogy negyedszerre indulunk a választásokon, s negyedszerre tesszük ezt a pártoktól függetlenül pártatlanul, de nem függetlenül a választóktól – hiszen mind a tizenhárom jelöltünk s jómagam is visszahívhatóak leszünk. Nagyon fontos számunkra Székesfehérvár, Fejér megye és a nemzet, a hazánk. Ennek érdekében ez a tér is jelképes, ezért mutatjuk be itt a jelölteinket. Nagyon fontos számunkra Székesfehérvár épített és szellemi öröksége egyaránt. Ezt szeretnénk megóvni, s akár felépíteni újra azt, amit kell. Ez lesz a hitvallásunk, a fő üzenetünk, de természetesen minden érdekel minket, ami Székesfehérváron történik. Szeretnénk, hogy ez a város évtizedek múlva is élhető legyen gyermekeinknek, unokáinknak is. Nemcsak a mában, de a jövőben is gondolkozunk – fogalmazott az egyesület vezetője, aki kérte a választók bizalmát, s hozzátette: csütörtöktől „A te válaszod – a mi válaszunk” címszóval indítanak egy programkérést. – Szeretnénk, hogy minél több székesfehérvári elmondhassa a véleményét, hogy azokat be tudjuk építeni a programunkba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában