Tizenhárom íjász

2019.08.24. 07:20

A bogárdiak az őszi országos bajnokságra készülnek

A két legutóbbi megméretéssel teljessé vált a Sárréti Íjász Club induló csapata a szeptemberi országos bajnokságra: összességében az egyesület tizenhárom versenyzője kvalifikálta magát a nemzeti fináléra.

V. Varga József

Szénási Benedek kadet kategóriában indul az ob-n Fotó: SÍC

A Sárréti Íjász Club hat versenyzője – Batári Balázs, Gilicze Ferenc, Gilicze László, Katona Alex, Széplaki Zoltán és Téglás László – a Budapesten megrendezett viadalon sikeresen kvalifikálta magát az őszi országos pályabajnokságra. A Liga csapatkupa 70 méteres számában a Széplaki Zoltán (Sárréti Íjász Club) – Mihálkovics Péter (Budapesti Céllövők Íjász Egyesület) duó ezüstérmet szerzett. A 60 méteres számban a Gilicze Ferenc (Sárréti Íjász Club) – Antal József (Törökbálinti Íjász Sportegyesület) páros a 4. helyen zárt. Az íjászklub két kadetkorú versenyzője a hétvégén Marcaliban megrendezett versenyen kvalifikálta magát a nemzeti bajnokságra.

Szénási Benedek kadet kategóriában indul az ob-n
Fotó: SÍC

 

Az olimpiai fiú kadet kategóriában Szénási Benedek bronzérmet gyűjtött be, míg Jászter Zsombor a 4. helyen végzett. A korábbi és a legutóbbi kvalifikációkkal teljessé vált a sárbogárdi íjászcsapat induló létszáma a szeptemberi országos bajnokságra. A névsor a következő, hosszútáv, felnőtt: Gilicze Ferenc, Gilicze László, Katona Alex, Széplaki Zoltán, Téglás László. Hosszútáv, kadet: Szénási Benedek. Rövidtáv, felnőtt: Batári Balázs, Jászter Zsombor, Varga Enikő. Serdülő: Batári Szilárd, Jászter Botond. Gyermek: Fekete Zétény, Lénárt Botond. A sárbogárdiak változatlanul várják egyesületükbe az íjászat iránt érdeklődő fiatalokat és felnőtteket, nőket és férfiakat. Olimpiai reflexíj felszerelést biztosítanak, de a saját történelmi, longbow, vadász, csigás és olimpiai íjjal rendelkezők jelentkezését úgyszintén várják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában